Fritids

På Forsviks friskola bedriver vi fritidsverksamhet för barn i åldrarna 6-12 år. De yngre barnen (F-klass-klass 2) går på Mattisborgen i den gula villan som ligger granne med skolgården och de äldre barnen (klass 3-6) går på Borkafästet som finns i den vita byggnaden.

Våra öppettider är just nu 6.00-17.30, men vi försöker anpassa oss efter barnens behov i största möjliga mån.

koja

På fritids har vi både fria och styrda aktiviteter. Våra styrda aktiviteter består bland annat av gymnastik, uteaktiviteter och pyssel.

På de olika skolloven brukar vi ha andra aktiviteter på fritids som t ex disco, bad eller bowling.

Alla barn har olika behov för sin dag på fritids. En del vill att det ska hända mycket medan andra bara vill ta det lugnt. Vår målsättning är att varje dag på fritids ska vara en rolig dag för alla barn.

Anmälningsblankett för fritids

Telefonnummer till fritids är 0505-419 01